Toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot 

Voimassa 31.05.2017 alkaen. Vintage Garden pidättää oikeuden hintojen, toimitusehtojen ja postikulujen muutoksiin sekä mahdollisiin virheisiin tuotetiedoissa ja -kuvissa tai ilmeisissä hintatietovirheissä. Verkkokaupan käyttäminen edellyttää asiakkaalta käyttöehtoihin tutustumista ja niiden hyväksymistä.

Yleistä verkkokaupasta 

Verkkokaupan tuotteita myy tmi Vintage Garden, 2279088-3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yrityksille manner-Suomeen.
 
Please note that we only deliver in Finland. 
 
Vintage Gardenin verkkokaupassa myytävät tuotteet ovat käytettyjä ja myydään siinä kunnossa, jossa ne ovat. EU-alueelta peräisin olevat käytetyt tuotteet kuuluvat marginaaliverotuksen piiriin eivätkä sisällä vähennettävää arvonlisäveroa. EU-alueen ulkopuolelta peräisin olevien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut eivät sisälly tuotteiden hintaan. 
 
Tilauksen yhteydessä saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen, joka toimii samalla kuittina ostoksestasi.

Tilaaminen, tilausehdot ja tilausvahvistus

Tuotteet tilataan verkkokaupan välityksellä osoitteesta www.vintagegarden.fi . Tilauksen vastaanotettuamme vahvistamme sen sähköpostilla, josta selviää tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut ja tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Tilaaja voi myös rekisteröityä ja luoda itselleen käyttäjätilin, jolloin tilauksen sisällön voi tarkistaa myös käyttäjätilin sivujen kautta. 
 
Tilaajan tulee tarkistaa tilausvahvistus aina, sillä annettujen tietojen tulee olla oikein ja vastuu näiden tietojen oikeellisuudesta on tilaajalla. Tilauksen jättäessään, tilaaja sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihimme.
 
Koska myymämme tuotteet ovat yksittäiskappaleita ja verkkokaupan tuotteet ovat samaan aikaan myynnissä kivijalkaliikkeessämme on mahdollista, että kivijalkaliikkeestä ostetaan juuri sama tuote samaan aikaan kuin verkkokaupassa. Tässä tapauksessa kivijalkaliikkeessä tehty osto jää voimaan ja verkkokaupan tilaus valitettavasti peruuntuu ja ilmoitamme siitä tilaajalla välittömästi.

Maksutavat

Tilauksen tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä.
 
Verkkokaupassa käytössä olevat maskutavat ovat verkkopankit, korttimaksu sekä Paytrailin Collector lasku- ja osamaksupalvelu.
 
Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Tilauksen toimitusaika on 1-5 arkipäivää tuotteen maksamisesta (riippuen maksutavasta ja pankkiyhteyksistä). Ota meihin yhteyttä, jos sinulla on erityistoivomuksia toimitusajan tai esimerkiksi tuotteen lahjapaketoinnin suhteen, niin katsotaan miten voimme sinua parhaiten palvella. 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät kaikki posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Postin palveluiden kautta kirjeinä tai postipaketteina, mutta emme postiennakolla.  

Voit noutaa tilauksesi myös kivijalkamyymälästämme osoitteesta Ilmarinkatu 9, 33500 Tampere, jolloin emme peri posti- ja pakkauskuluja. Valitse tällöin toimitustavaksi ”Nouto liikkeestä”. 

Vaihto- ja palautusehdot

Tilaajalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän täydellinen vaihto- ja palautusoikeus verkkokauppaostoksilleen siitä hetkestä kun tilaaja on vastaanottanut tilauksensa. Tuotteiden tulee olla samassa kunnossa kuin mitä ne ovat olleet tilaajalle lähtiessään. Tuotteita ei saa olla käytetty enempää kuin normaali sovittaminen ja tuotteeseen tutustuminen vaatii, hintalappujen on oltava paikallaan ja tuotteiden on oltava myyntikuntoisia (ei tupakan, ruoan tai hajuveden hajua, kotieläinten karvoja tms.). Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk:n kuluttua toimituksesta.

HUOM! Palauttaminen EI ole maksutonta. Asiakas maksaa itse tuotteen palautuksesta tulevat kulut. Näin toimimalla pyrimme välttämään harkitsematonta tilaamista ja pitämään yksittäiset tuotteet mahdollisimman hyvin asiakkaidemme saatavilla. Tuotteen sopivuuden takaamiseksi, luethan tarkasti ennen tilaustasi tuotetiedot ja katsot tuotekuvat. Mittatiedot korukuvissa tarkoittavat korun leveintä kohtaa sekä pituutta tai jos mittoja on vain yksi, tuotteen halkaisijaa/pituutta. Myös lisätietoja voi aina tiedustella. Jos tilaaja paluttaa vain osan tilauksestaan, alkuperäisen tilauksen postimaksuja ei hyvitetä.

Verkkokaupasta postitse toimitettu tilaus palautetaan postittamalla tuote Vintage Gardenin kivijalkaliikkeeseen. Useimmat Vintage Gardenin nettikaupan tuotteet voi palauttaa helposti ja edullisesti kirjepostina. Palautuksen mukaan liitetään nimi ja osoite ja tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta ne eivät vahingoitu kuljetuksen aikana esim. samaan laatikkoon jossa ne on tilaajalle lähetetty. Kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksen, hyvitämme tilaajalle tilauksen arvon kokonaisuudessaan Paytrail-maksupalvelun kautta 7 vuorokauden sisällä sille maksutavalle, jota tilaaja on käyttänyt tilauksessaan. Palautuksesta tulevia kuluja emme korvaa.

Tuotteet voi aina palauttaa suoraan kivijalkaliikkeeseemme, jolloin palautuksesta ei tule asiakkaalle mitään postituskuluja.

Jos tuotteet on tilattu ilmaiseen toimitukseen oikeuttavalla kampanjalla, jonka ehtona on tietty tilauksen loppusumma, toimituskulut veloitetaan mikäli tilaus ei palautuksen jälkeen täytä tätä ehtoa.

Jos tilaaja haluaa vaihtaa tilaamansa tuotteen toiseen, tulee tällöin tehdä uusi tilaus. Vaihdettava tuote palautetaan normaalisti ylläolevan ohjeen mukaan. Uudesta tilauksesta veloitamme aina toimituskulut.

Palautukseen tulee liittää seuraavat tiedot:

  • Tilaajan nimi
  • Tilaajan osoite
  • Tieto palautettavasta tuotteesta/palautettavista tuotteista
  • Tilaajan IBAN-tilinumero JOS ei halua palautusta Paytrailin kautta

 
Palautusosoite:

Vintage Garden
Ilmarinkatu 9
33500 Tampere

Epäselvissä tapauksissa otamme tilaajaan yhteyttä.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai tilaajalle on toimitettu väärä tuote, tulee tilaajan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen vintagegardentampere@gmail.com tai puhelimitse liikkeen aukioloaikoina, p. 044 063 3656. Postikuljetuksen aikana viottuneista lähetyksistä tulee myös reklamoida postiin välittömästi. Elinkeinoharjoittajan tiedonantovelvollisuuden täyttämiseksi (ADR-direktiivi): Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

 

Rekisteriseloste